Αρχική Το Σχολείο Διακρίσεις
Το Σχολείο-Διακρίσεις
Διάκριση μαθήτριας PDF Εκτύπωση

Doodle 4 Google!

Η μαθήτρια του σχολείου μας ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ συμμετείχε στο διαγωνισμό

Doodle 4 Google! και το Doodle που εφτιαξε περιλαμβάνεται στα top 15.

Μπορείτε να ψηφίσετε για το καλύτερο στην διεύθυνση Doodle 4 Google!

 
Βράβευση Μαθητών PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 30 Οκτώβριος 2010 02:00

Στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαδικτυακού Διαγωνισμού ΕΕEΠ-ΔΤΠΕ το σχολείο μας έλαβε δύο φορές το Α΄ Βραβείο σε δύο θεματικές ενότητες στην κατηγορία των λυκείων. Συγκεκριμένα στην Ενότητα Ιστορία με την ιστοσελίδα μαθητών της Β΄ Πληροφορικής "Ναοί της Ορθοδοξίας στην πόλη μας" και στην Ενότητα Σχολική Ζωή με την "Ιστοσελίδα του σχολείου μας". Υπεύθυνη καθηγήτρια Μουχλιανίτη Κωνσταντίνα.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/10/2010 στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Συνεδριακού Πολυχώρου ΑΠΟΛΛΩΝ, της Νομαρχίας Πειραιά (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1, Καμίνια Πειραιά).

Αποτελέσματα Διαγωνισμού

Φωτογραφίες

Άρθρο στην εφημερίδα "Παλμός της Γλυφάδας"

 
Σχολείο Υπερασπιστής των Παιδιών PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 10 Μάιος 2010 16:22

Το σχολείο μας αναγνωρίστηκε από τη UNICEF ως "Σχολείο Υπερασπιστής των Παιδιών" για τη συμμετοχή του στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και του απονεμήθηκε Αναμνηστικό Δίπλωμα. Με το πρόγραμμα αυτό η UNICEF βοηθάει τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, αλλά δίνεται επίσης η δυνατότητα στα δικά μας παιδιά να αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς και του αλτρουϊσμού.

Αναμνηστικό Δίπλωμα


 
2ο Βραβείο Αφίσας Αιμοδοσίας PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 05 Μάιος 2010 11:52

Στο διαγωνισμό για τη δημιουργία Αφίσας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας σχολικής γιορτής Αιμοδοσίας με θέμα: Εθελοντική Αιμοδοσία: Είναι ωραίο να έχεις προτεραιότητα, μεταξύ των μαθητών των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ όλης της χώρας, ο μαθητής της Γ΄ τάξης Εφαρμοσμένων Τεχνών του σχολείου μας Έλληνας Χρήστος πήρε το 2ο Βραβείο.

Περισσότερα...
 
4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαδ. τόπων PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 16:22

Στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών τόπων η ιστοσελίδα του σχολείου μας, αφού προκρίθηκε στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού μαζί με άλλα 15 Λύκεια απ΄ όλη τη χώρα,  απέσπασε έπαινο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην τελική κατάταξη στην κατηγορία των Λυκείων.

Συγχαρητήρια σε όλες τις σχολικές μονάδες που έλαβαν μέρος.

Αποτελέσματα διαγωνισμού
Έπαινος

 

 


© 2008, 1ο ΕΠΑΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Ανάπτυξη - υποστήριξη δικτυακού τόπου: Γαβαλάς Μιχ. ΠΕ19 - Μουχλιανίτη Κων/να ΠΕ19